Masoara-ti si controleaza succesul !

Aveți o firmă care produce țevi, gazoducte sau funcționează în industria auto, minieră sau în cea producătoare de mașini-unelte și vă loviți întotdeauna de dificultăți în a găsi piesele necesare recondiționării sau reparării aparaturii dumneavoastră?

Cu peste 30 de ani experiență în producerea A.M.C.-urilor (Aparate de Măsură și Control), S.C. FAMC S.A. a devenit o firmă cu o anvergură atât națională cât și internațională. Principalul obiectiv de activitate este proiectarea, producerea și comercializarea A.M.C-urilor precum calibrele-tampon, calibre-inel cilindrice sau conice, netede și filetate în conformitate cu standarde internaționale, calibre-potcoavă, calibre pneumatice de tip tampon, plăci și rigle de verificare a rectilinearității și planeității fabricate din andezit, fontă sau oțel, pentru măsurarea filetelor metrice, gaz, trapez, mașini-unelte de prelucrare a metalelor și nemetalelor, piese de schimb, reparații capitale pentru o varietate de mașini-unelte, lucrări de mecanică fine  și anumite verificări metrologice.

Datorită evoluției rapide a companiei, aceasta s-a dezvoltat îndeajuns de mult încât să posede 3 mari ateliere: de prelucrări mecanice generale, un atelier pentru tratament termic și termochimic, un altul pentru finisaj, completate de un laborator metrologic, dotat cu o multitudine de aparate dedicate măsuratului și controlului.

Ce beneficii are clientul de pe urma tuturor acestor aspecte? În primul rând, produsele noastre sunt însoțite de garanție, se oferă consultanță, se asigură transport zonal pentru comenzi de până în 800 de kilograme și nu în ultimul rând, recertificare la un preț accesibil.

Dacă în intervalul 2015-2016 compania a investit considerabil în infrastructură, utilaje de transport și certificări, 2017 va vedea o investiție vertiginoasă într-o retehnologizare radicală, menită să perfecționeze gama noastră de produse.

 

CONTACT:

Calea Unirii, nr. 31A

720166 Suceava, jud. Suceava

Tel.: 0230.257.816/ 0230.517.971

E-mail: office@famc.ro

Website: www.famc.ro