31 august 2016

Obiectul de activitate

Profilul de activitate al societatii noastre este: proiectarea, producerea si comercializarea A.M.C.-urilor. Se produc A.M.C.-uri de tip calibre tampon si inel cilindrice si conice, netede si filetate dupa norme internationale (ISO; ANSI; API; etc.), calibre potcoava, calibre pneumatice tip inel, calibre petroliere, placi si rigle de verificare a rectilinearitatii si planeitatii din andezit, fonta sau otel, role pentru masurat filete metrice, gaz, trapez, masini – unelte hobby de prelucrat metale si nemetale, piese de schimb, reparatii capitale pentru diverse tipuri de masini-unelte, confectii metalice si sudate, asistenta tehnica si service, diverse lucrari de mecanica fina, diverse verificari metrologice.

In cadrul unor relatii de colaborare cu diversi producatori de masini unelte, societatea noastra realizeaza componente de legatura hidraulica si pneumatica pentru masinile-unelte produse de societatile respective: coturi, nipluri, teuri, bucse, alte fitinguri, precum si diverse tipuri de dispozitive de asezare pentru masini-unelte.

De asemenea, firma noastra este producatoare de suruburi cu bile si role, bucse cu bile, precum si cremaliere de precizie.

SC FAMC SA SUCEAVA executa reparatii capitale sau periodice pentru diverse tipuri de masini-unelte.

Societatea a implementat sistemul de asigurare a calitatii, conform cerintelor standardului S.R.E.N. ISO 9001 / 2015 pentru domeniul „Productie de echipamente de masura, reglare si control pentru procese industriale”, detinand Certificat nr. 1240 eliberat de catre Societatea Romana pentru Asigurarea Calitatii, prin care se atesta implementarea si mentinerea unui sistem de management al calitatii.